Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Avioni prizemljeni

Potraga za nestalim zrakoplovom: Tajlandski satelit snimio 300 objekata u oceanu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog lošeg vremena obustavljena je potraga iz zraka za nestalim Boeingom 777, no brodovi i dalje tragaju za 300 objekata koje je u južnom dijelu Indijskog oceana snimio jedan tajlandski satelit.

Tajlandski satelit Thaichote 24. ožujka snimio je tristotinjak objekata kako plutaju južnim dijelom Indijskog oceana oko 2700 kilometara jugozapadno od australskog grada Pertha. Potraga za nestalim zrakoplovom Malaysia Airlinesa danas je nastavljena samo brodovima, dok su zrakoplovi prizemljeni zbog lošeg vremena.

Pročitajte i ovo Darko Obradović, stručnjak za sigurnost Dramatična potraga Sigurnosni stručnjak o istrazi oko nestale Danke: "Ne bi se otkazivala potraga da se nije dogodio preokret" Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto"

Kako se doznaje iz tajlandske Agencije za geoinformatiku i svemirsku tehnologiju, objekti su veličine od 2 metra pa do 15 metara, no ne mogu potvrditi radi li se o ostacima nestalog Boeinga 777, javlja BBC.

Nestali let poslao još jedan neobjašnjivi signal: Tko je to bio? Pilot ili netko drugi?

Zrakoplov malezijske aviokompanije s 239 putnika i članova posade prije 19 dana nestao je sa svih radara. Tajlandski premijer i aviokompanija prije 3 dana su obavijestili obitelji nestalih i javnost kako se izvan svake sumnje može zaključiti kako je zrakoplov svoj let okončao usred Indijskog oceana te da nitko od putnika i članova posade

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene