Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Malezijski zrakoplov

DO KOLOVOZA Odgođena potraga za MH370

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog nemirnog mora i jakog vjetra potraga za malezijskim zrakoplovom MH370 u Tihom oceanu odgođena je do kolovoza, rekli su istražitelji u srijedu.

Prema planu potraga je trebala biti završena do sredine godine.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Pao avion u Austriji nesreća u Austriji Pao avion koji je letio za Istru: Četiri osobe su poginule, olupinu pronašli kod planinarskog doma

Australske vlasti koje vode istragu rekle su da je obavljena pretraga na 105.000 četvornih kilometara u zoni pretraživanja koja se proteže na 120.000 četvornih kilometara.

Valovi visoki do 18 metara i jak vjetar ometaju potragu jer udaraju u brodove i usporavaju njihov napredak, priopćio je australski ured za sigurnost prometa (ATSB).

Zrakoplov na letu MH370 nestao je u ožujku 2014., kratko nakon polijetanja iz Kuala Lumpura za Peking a u njemu je bilo 214 putnika i posada.

Australija, Kina i Malezija složile su se da zonu potrage ne bi trebalo širiti izvan 120.000 kilometara četvornih, naveo je ATSB. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene