Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na trajektu bilo 100 putnika

Potonuo trajekt u Bangladešu: Troje mrtvih, deseci nestalih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trajekt s tisuću putnika koji su odlazili na proslavu Kurban Bajrama potonuo je na jednoj rijeci u Bangladešu, a prema privremenim podacima tri osobe su poginule i nekoliko desetaka se smatra nestalima, objavila je policija.

Brojni putnici su uspjeli doplivati do obale. Šef mjesne policije je rekao da su do sada pronađena tri tijela. Više desetaka putnika je ostalo blokirano u kabinama, objasnio je. Nesreća se zbila kada je jedan od najvećih riječnih brodova u zemlji stizao na otok Bola, na jugu zemlje.

Pročitajte i ovo Primopredaja broda Dalmacija u danskom Hirtshalsu - 4 Ovog ljeta u prometu FOTO Jadrolinija preuzela Dalmaciju: Pogledajte norveški trajekt koji će ploviti Jadranom i što sve nudi Plamen na trajektu u Biogradu Drama u Dalmaciji Otkriveno zašto se zapalio trajekt u Biogradu: Vatrogasci su se satima borili s vatrom

Prepuni trajekt se tijekom uplovljavanja u luku Nazur nagnuo na jednu stranu i potonuo, rekao je policijski djelatnik. U Bangladešu ima 230 rijeka i nesreće na riječnim brodovima su česte zbog nepoštivanja sigurnosnih normi. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene