Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije ni osjetila

Poslužila policajce čajem nakon što joj je metak prošao kroz glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna Amerikanka koju je muž upucao pištoljem u glavu, ne samo da je preživjela smrtonosni hitac, već je i policajce koji su došli u očevid poslužila čajem.

Policija i liječnici slučaj su nazvali čudom, nakon što je 47-godišnja Tammy Sexton preživjela metak koji joj ušao kroz čelo, prošao kroz lubanju te izašao na drugu stranu glave. Očekuje se potpuni oporavak dok je njezin muž počinio samoubojstvo. Policajci su također ostali zapanjeni kada im je Sexton ponudila čaj kada su došli na mjesto incidenta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

'Nakon što su časnici došli na mjesto događaja žrtva ih je upitala što se događa. Na glavi je imala krpu i mogla je govoriti. Bila je pri svijesti, ali pomalo zbunjena oko onoga što joj se dogodilo. Napravila si je čaj i ponudila policajce', objašnjava šerif Mike Byrd. Dodao je kako je muž već prije bio osuđivan zbog obiteljskog nasilja.

'Postoji prostor u lubanji kroz koji je metak mogao proći bez da je zahvatio mozak ili uzrokovao neka veća oštećenja. Tako nešto je moguće ali u praksi vrlo vrlo rijetko', objašnjava dr. Patrick Pritchar, profesor kirurgije na sveučilištu u Alabami.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene