Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljen zapis

Posljednji razgovor s ubojicom, promatrač mu dovikivao: 'Ti si p****!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubojica je tijekom svađe vikao da je Nijemac kojeg se godinama zlostavljalo.

Snimke koje su se upravo pojavile na društvenim mrežama otkrile su da je mladić iz Münchena, odgovoran za smrt devetero ljudi, posljednje trenutke proveo u žučnoj raspravi s muškarcem koji ga je promatrao s obližnjeg balkona.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo FSB ubio Bjelorusa za kojeg vjeruju da je planirao teroristički čin na sjeveru zemlje FSB ubio Bjelorusa, vjeruju da je planirao teroristički čin u ime Ukrajine

Nepoznati muškarac je 18-godišnjeg napadača iranskoga podrijetla žestoko vrijeđao, i to neposredno nakon što ga je ugledao na krovu trgovačkog centra Olympia.

Razgovor je bio prepun psovki, a muškarac je između ostaloga ubojici dobacivao da je, ispričavamo se na dolovnom prijevodu, šu*** i pi***.

"Trebalo bi ti odsjeći glavu. Prokleti Turčine. Prokleti stranac! Pa što to radiš?", derao se muškarac, od kojeg je napadač u jednom trenutku zatražio da prestane snimati.

"Ja sam Nijemac. Zbog takvih kao ti su me maltretirali i zlostavljali sedam godina. Ovdje sam rođen. Začepi usta", odgovarao je krvnik, koji je potom ispalio nekoliko hitaca.

Podsjetimo, mladić je nakon napada počinio samoubojstvo, a šef policije Hubertus Andrae je na konferenciji za novinare rekao da je djelovao sam i da motivi zločina zasad nisu poznati. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene