Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navodno mu salutiraju i generali

Posljednji europski diktator: Lukašenko sina (7) priprema za nasljednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U najzatvorenijoj zemlji Europe predsjednik ne brine za vlast.

Na izborima u Bjelorusiji nisu sudjelovale najjače oporbene stranke. Sva mjesta u parlamentu popunjena su Lukašenkovim ljudima koji već osigurava svog nasljednika.

Pročitajte i ovo Wagner zastrašivanje i teror Otkriveno što zapravo rade plaćenici Wagnera: "Putinu je to jako važno, proganja ga paranoja..." Ilustracija Represija režima Bjeloruski KGB u masovnoj raciji: Na ispitivanju više od 150 ljudi, mnogi su uhićeni, a nadziru im i mobitele

Posljednji europski diktator opet ima marionetsku vladu. Dvije najjače stranke bojkotirale su izbore. Građane su pozvali da odu u prirodu, a ne na birališta. Aleksandar Lukašenko, koji čvrstom rukom vlada već 18 godina, oporbu naziva kukavicama. Prijeti im da ne pokušavaju organizirati prosvjede.

'Nama ne treba revolucija, nikakvi šokovi. Ne trebaju nam sukobi, eksplozije i borbe. Izbori u jednoj civiliziranoj državi, u civiliziranom društvu, trebaju se odvijati na ovakav miran način', rekao je Lukašenko.

>> Otvorena birališta na parlamentarnim izborima u Bjelorusiji

Na biralište je došao sa svojim najmlađim sinom. Sedmogodišnji Nikolaj prati ga na gotovo svim javnim nastupima. Malenog Kolju priprema za svog nasljednika. S njim je bio u Venezueli kod prijatelja Chaveza. Prije dvije godine posjetio je i papu Benedikta XVI. Sedmogodišnjem dječaku, kojeg odijeva u uniforme i odijela slična onima koje on nosi, navodno i generali moraju salutirati. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene