Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srušio zrakoplov

OTKRIVENO 'ZAŠTO' Objavljen posljednji e-mail pilota koji se zabio u planinu i ubio 149 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednji e-mail koji je poslao kopilot Germanwingsa Andreas Lubitz otkriva zbog čega je došlo tragedije na letu zrakoplova u kojoj je poginulo 149 osoba.

E-mail koji je njemačkom BiIdu poslao doktor Andreasa Lubitza, pilota koji je srušio avion Germanwingsa u francuskim Alpama, glasi: 'Bojim se da ću oslijepiti. Ne mogu prestati misliti na to. Da nije toga, sve bi bilo dobro.'

Lubitz je svojem liječniku ovaj e-mail poslao nekoliko tjedana prije tragičnog događaja kada se, 24. ožujka 2015., odlučio avionom sunovratiti u Alpe i sa sobom u smrt povesti 149 ljudi. Crne kutije otkrile su kako se Lubitz namjerno zabio u planinu nakon što zatvorio vrata kabine dok je glavni pilot otišao u toalet.
 
'Znam da, unatoč teškoj situaciji, moram više spavati i smanjiti stres', stoji još u emailu koji sugerira kako je Lubitz patio od depresije i očito se bojao da će izgubiti posao. Uzimao je i antidepresive.

Završno izvješće o ovoj avionskoj nesreći bit će objavljeno 13. ožujka, piše Independent.
 

Pročitajte i ovo Sudar aviona u Tokiju - 3 Još se provjerava Iscurio novi sumnjivi detalj oko sudara aviona koji bi mogao sve razjasniti: Istražitelji sve provjeravaju Slika nije dostupna Godišnjica rušenja Germangwingsa Terminom konferencije za medije razbjesnio javnost: ''Moj sin nije patio od depresije''

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene