Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrtne kazne u Teksasu

Ovo su posljednje riječi osuđenika na smrt...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je u Teksasu pogubljen deveti zatvorenik 2012. godine, američki mediji prisjetili su se prijašnjih zatvorenika i njihovih zadnjih riječi.

Posljednji pogubljeni osuđenik, 48-godišnji Cleve Foster pogubljen je prije nekoliko dana, piše ABC News. Iako je za vrijeme suđenja tvrdio da nije kriv, posljednje minute svog života to nije spomenuo, već je izražavao ljubav prema svojoj obitelji.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

'Kada zatvorim oči, bit ću sa svojim ocem. Bog je sve. On je moj život. Večeras ću biti s njim', rekao je Foster, a potom se okrenuo prema obitelji žrtava i obratio im se s nekoliko riječi. 'Ne znam što ćete osjećati večeras. Molim se da se svi susretnemo u raju', rekao im je Foster nekoliko trenutaka prije smrti.

>> Injekcijom pogubljen 38-godišnji muškarac

Robert Wayne Harris ove je godine pogubljen nakon što je osuđen za masovno ubojstvo.'Želim vam reći da vas volim. Billy, volim te. Volim te English, Hart i Eloise. brinite se o Dwightu. Odlazim doma, odlazim doma. Bit ću dobro, ne brinite. Sve vas volim. Bog blagoslovio i Texax Rangerse', rekao je Harris koji je ubio svoje kolege s posla nakon što je dobio otkaz.

Yokamon L. Hearn pogubljen nakon što je osuđen za ubojstvo i pljačku. 'Želio bih reći svojoj obitelji, sve vas volim i želim vam dobro. Spreman san', rekao je 33-godišnji Hearn koji je ubio 26-godišnjaka upucavši ga 12 puta u glavu te mu ukrao novčanik.

Beunka Adams također je osuđen za ubojstvo i pljačku. 'Prvo želim majci reći da ne plače. Nema razloga za plač, svi umiru. Svakome dođe njegovo vrijeme, ne brini se za mene. Ja sam jak. Mojoj obitelji: mom ocu, mojoj djeci, tati je žao. Sve vas volim. Pazit ću na vas. Mojoj supruzi: volim te. Posljednje dvije godine bile su najbolje. Mojoj djeci, mami, nećakinjama i nećacima, na sve vas sam ponosan. Sve vas volim. Stvarno vas volim', zadnje su riječi 29-godišnjeg Adamsa koji je 2002. opljačkao i ubio 24-godišnjaka u trgovine, a potom je pokušao oteti, opljačkati i seksualno napasti svije žene.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene