Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Viralno suosjećanje

Poruka za koju stižu pohvale iz cijelog svijeta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Priča s porukom počela je kada je Ashley Jiron uočila osobu koja je ispred njezinog sendvič bara kopala po smeću u potrazi za hranom.

Kada je Ashley Jiron primijetila da netko kopa po smeću ispred njezinog sendvič bara, otišla je do računala i napisala poruku. Uputila ju je 'osobi koja kopa po njihovom smeću u potrazi za idućim obrokom', piše Metro.

Pročitajte i ovo Rezultati istrage o odronu - 2 Ljutiti građani Misterij odrona na Jakuševcu: "To je zlostavljanje, da pitam bilo koga u gradu tko bi se s nama mijenjao za tih 6000 kuna...'' Plastika - 3 Gomila se danima Novi problemi s otpadom na Jakuševcu: "Tomašević naglo ušuti kada treba reći o suradnji s Pripuzovim tvrtkama"

'Ti si ljudsko biće i vijediš više od obroka iz kontejnera. Molim te dođi unutra tijekom radnog vremena po klasični sendvič, svježe povrće i čašu vode bez naknade', napisala je.

Nije trebalo proći puno vremena da njezin suosjećajni čin postane viralan. Fotografija poruke postavljene na prozoru bara u Oklahomi proširila se Instagramom i Redditom, a pohvale su počele stizati iz cijelog svijeta.

Kako je jedan dječak (4) raznježio svijet!

Jiron je objasnila da ju je pomisao da netko mora kopati po smeću u potrazi za obrokom zaboljela i moraja je djelovati.

'Mislim da smo svi bili u poziciji u kojoj smo trebali nečiju pomoć, trebali smo nekoga da nam pruži ruku , a ako ja mogu biti osoba koja će pružiti tu ruku drugom ljudskom biću onda ću to svakako učiniti', rekla je.

 

Saw this outside of P.B. Jams today. #thatswhatlovelookslike

A photo posted by Greg King (@gregking8081) on

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene