Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Laka lova

Ponudio je 100.000 eura onome tko mu dokaže da su ospice zarazne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stefan Lanka vjeruje da su ospice psihosomatska bolest koja nastaje kao posljedica traume.

Njemački biolog Stefan Lanka 'lakši' je od četvrtka za 100.000 eura nakon što je sud u Ravensburgu dao za pravo liječniku Davidu Bardenu.

Pročitajte i ovo Julian Assange mogao bi biti izručen SAD-u ročište o odluci 20. svibnja SAD dao jamstva britanskom sudu za Assangeovo izručenje, obitelj u nevjerici: " To su besramna zavaravanja" Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna"

Naime, Lanka je prije četiri godine ponudio taj iznos onome tko mu dokaže da su ospice virusna bolest, pa završio na sudu nakon što je odbio prihvatiti za istinitu svu istraživačku dokumentaciju koju mu je Barden poslao.

Stefan Lanka, koji vjeruje da su ospice psihosomatska bolest, je najavio žalbu na presudu te čvrsto stoji uz svoje mišljenje da se ta bolest dobija zahvaljujući traumatičnim razdvajanjima, prenosi BBC.

Dodajmo priči da cijepljenje protiv ospica u Njemačkoj nije obavezno, ali da vlasti razmišljanju o promjeni takve prakse nakon nedavne epidemije u toj državi tijekom koje je jedno dijete od 18 mjeseci umrlo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene