Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolovao do depresije?

Pomahnitali vozač autobusa zgazio 9 ljudi, 27 ozlijedio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U suludoj vožnji, za vrijeme najveće gužve u indijskom gradu Puneu, mladi je vozač autobusom ubio 9 osoba, 27 ranio i uništio 40 automobila i motora.

33-godišnji Santosh Mane, inače profesionalni vozač autobusa, sjeo je za upravljač jednoga od njih i krenuo u ubilački pohod. 'Tko god mu se našao na putu, on ga je pregazio', u šoku je rekao jedan od očevidaca.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Slovačkoj užas u Slovačkoj Sofiju, Katu i Luciju pregazio je otac njihove kolegice iz škole: Strašna prometna nesreća šokirala je zemlju Ilustracija Očajni zbog siromaštva Prevarili Nepalce na crnom tržištu: Prodavali vlastite bubrege, rekli im da će im izrasti novi

Jurio je najprometnijim cestama u vrijeme najveće jutarnje gužve i doslovno gazio sve pred sobom. Ubio je 9 osoba, 27 ranio te uništio 40 automobila i motora.

Policija ga je uspjela uhvatiti tek nakon sat vremena, a čak su i pucali na autobus da ga zaustave. Kažu da je 'jednostavno poludio' te je 30-godišnji vozač sada na ispitivanju da se sazna motiv njegovog čina. Mediji pišu da je mladić bolovao od depresije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene