Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Tvojih pet minuta sjaja, nečiji cijeli život'

Umjesto skupih haljina maturanti novac darivali teško oboljelima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjesto da kupe skupocjene haljine i odjela za maturalnu večer, maturanti u jednoj srpskoj gimnaziji prikupljali su novac za obitelji čiji su članovi oboljeli od teških bolesti, a sinoć su im i novac uručili.

Na svečanosti u svojoj školi maturanti iz Pirota u Srbiji donirali su prikupljenu novčanu pomoć od 3.100 eura, obiteljima u tom gradu čiji su članovi oboljeli od teških bolesti, piše Pogled.ba.

Pročitajte i ovo Ilustracija istražuje se nesreća Tragedija na vojnoj vježbi u susjedstvu: Iz kanala izvučeno tijelo stradalog dočasnika, drugi vojnik na intenzivnoj Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Još u listopadu ovi su maturanti odlučili organizirati akciju 'Tvojih pet minuta sjaja - nečiji cijeli život' u kojoj su umjesto skupih haljina i odijela za maturalnu večer, novac darivali u humanitarne svrhe.

>> Istraživanje: Evo tko jest, a tko nije drag mladim Srbima...

Poslije svečanosti u Gimnaziji, maturanti su prošetali glavnom gradskom ulicom pred velikim brojem Piroćanaca, obučeni u majice sa natpisom 'Tvojih pet minuta sjaja, nečiji cijeli život'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene