Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živući rekorder

Preživio 10,24 promila alkohola u krvi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poljski beskućnik postao je jedini čovjek na planeti kojem je izmjereno preko 10 promila alkohola u krvi i koji je takvo pijanstvo preživio!

Poljskom beskućniku izmjereno je jednostavno nevjerojatnih 10,24 promila alkohola u krvi. Njega su zaštitari pronašli kako leži na klupi u gradu Cieszynu i krenuli mu pomoći, no ubrzo su shvatili kako je muškarac u potpunosti oduzet od alkohola.

Pročitajte i ovo Jaroslaw Kaczynski Stiže i pritužba "Za niski natalitet krive su žene koje piju": Kontroverzni političar izjavom razbjesnio javnost Slika nije dostupna Mrtav pijan U krvi imao 13,74 promila alkohola!

Zaštitari su pijanom beskućniku pružili prvu pomoć do dolaska hitne pomoći, koja ga je prebacila u bolnicu, gdje su mu liječnici izmjerili razinu alkohola u krvi i ostali šokirani. Nakon izrazito jake terapije lijekova, beskućnik je došao sebi iz nesvjestice. Spomenimo kako je razina alkohola u njegovoj krvi bila više nego dvaput veća od smrtonosne doze.

Ipak, iznenađenjima tu nije kraj, jer Poljaci imaju i svjetskog rekordera broj jedan u pijanstvu. naime, 1995,. godine muškarcu iz Wroclawa u Poljskoj, u bolnici je izmjereno nečovječnih 14,8 promila alkohola u krvi. Ne, on nije umro od posljedica trovanja alkoholom, već je par dana kasnije podlegao ranama dobivenim u prometnoj nesreći, koju je doživio u pijanom stanju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene