Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Gnusan čin

Policijskog psa otrovao antifrizom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamjeniku šefa policije u američkom gradu Glassportu, otrovan je njegov pas tragač. Nepoznata osoba ušla je u njegovu kuću i psa otrovala antifrizom.

'Uistinu sam bijesan i ovo shvaćam vrlo osobno. Netko je ušao u moju kuću i napao mi psa? Što bi tek napravili mojoj djeci? Ovo je vrlo osobno', rekao je američkim medijima policajac Shawn Deverse, vlasnik otrovanog njemačkog ovčara Zena. Deverse je u psećoj posudici za vodu pronašao antifriz i primijetio kako se Zen ponaša čudno te ga hitno prevezao veterinaru.

Pročitajte i ovo Ilustracija 50 mrtvih Masovni ritualni pokolj: Prislili ih da popiju napitak protiv vještica, tko padne mrtav - kriv je Ilustracija Užas u Zanzibaru Osmero djece otrovalo se mesom, pa umrlo: Više od 75 ljudi u bolnici

Nesretni pas proveo je više od pet sati u veterinarskoj stanici na dijalizi, a testovi su pokazali kako je razina toksičnih kemikalija u njegovoj krvi bila na visokoj razini. Ipak, veterinari prognoziraju oporavak Zenu, a gradonačelnik Glassporta ponudio je nagradu za bilo kakvu informaciju, koja bi dovela do uhićenja osobe odgovorne za to zlodjelo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene