Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žrtve s područja Balkana

Policijska akcija u BiH, Njemačkoj i Austriji: Na meti organizatori prostitucije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Bosni i Hercegovini u nedjelju u večernjim satima počela je provoditi veliku akciju čiji je cilj prekidanje međunarodnog lanca organiziranog kriminala i prostitucije, potvrdilo je Tužiteljstvo BiH koje koordinira ovu akciju.

Kako je pojašnjeno, slična operacija istodobno je započela u Njemačkoj i Austriji a riječ je o velikoj međunarodnoj akciji koja je ranije planirana.

Pročitajte i ovo Ilustracija VELIKA AKCIJA SPAŠAVANJA Drama u Austriji: Lavina zatrpala ljude, najmanje dvoje poginulih, helikopteri nadlijeću područje Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

Akcija je usmjerena na otkrivanje međunarodnog lanca organiziranog kriminala povezanog sa trgovinom ljudima radi prostitucije i drugim kaznenim djelima.

Među žrtvama je veći broj osoba s područja balkanskih zemalja, među kojima, prema operativnim podacima istražitelja, ima i malodobnih osoba.

Akcija je rezultat duge i temeljite istrage pravosudnih i policijskih agencija Njemačke čiji su tužitelji i istražitelji mjesecima radili zajedno sa kolegama iz Europske unije (EU), na otkrivanju ovog lanca organiziranog kriminala. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene