Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lonac digao FBI na noge

PROTUTERORISTIČKA AKCIJA Policija detonirala ekspres lonac za kuhanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekspres lonci su korišteni za izradu bombi kojima su ubijene tri osobe i ozlijeđeno više od 250 njih na Bostonskome maratonu u travnju 2013.

Policija u Washingtonu detonirala je jučer ekspres lonac za kuhanje pronađen u automobilu parkiranom u blizini Capitola, a kasnije je i uhitila vlasnika vozila.

Pročitajte i ovo Snažna oluja pogodila SAD Veliko nevrijeme VIDEO Najmanje dvoje poginulih u olujama na istoku SAD-a: Stotine tisuća stanovnika bez struje, otkazani brojni letovi... Policija pretražuje zgradu Banovine zbog dojave o bombi Završene su sve provjere Oglasila se splitska policija o prijetećem mailu o postavljenim bombama: "Sve dojave su lažne"

Ekspres lonci su korišteni za izradu bombi kojima su ubijene tri osobe i ozlijeđeno više od 250 njih na Bostonskome maratonu u travnju 2013.

Policija u Washingtonu tijekom rutinske kontrole opazila je sumnjivo vozilo u Trećoj ulici preko puta Capitola, izjavila je policijska glasnogovornica Kimberly Schneider. U automobilu je pronađen ekspres lonac, a policajci su pritom osjetili miris benzina.

Ubrzo su blokirane sve ulice u blizini i "uništeni sumnjivi predmeti u vozilu", uključujući i lonac, dodala je glasnogovornica.

Bostonski bombaš osuđen na smrt!

Naknadnom istragom nije pronađeno ništa opasno, ali je vlasnik vozila iz Virginije uhićen je i prijavljen jer je jer mu je bila istekla vozačka dozvola.

U akciji su sudjelovali i pripadnici Tajne službe, FBI-jeva odjela za borbu protiv terorizma i drugih saveznih službi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene