Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Intenzivna potraga

NE ZNA SE JE LI NAORUŽAN - Otkrili da se u Beogradu skriva poznati terorist Islamske države

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpska policija intenzivno traga za Abdulom Baset al-Saroutom iz Sirije, istaknutom pripadniku Islamske države za kojeg se vjeruje da je ilegalnim kanalima ušao u Srbiju te da se skriva na području Beograda.

Abdul Baaset al-Sarout popularan je u svojoj zemlji, a svojedobno je bio golman u sirijskoj nogometnoj reprezentaciji. Bio je vođa sirijskih pobunjenika u Homsu, no sa svojom skupinom Shuhada al-Bayada priključio se Islamskoj državi nakon što je optužio opoziciju da je izdala sirijsku revoluciju.

'Nitko još ne zna kako je ušao u našu zemlju i došao do Beograda. Prema podacima kojima raspolažemo, radi se o važnom članu terorističke organizacije Islamska država. Ne zna se ni je li naoružan, je li u našoj zemlji po nekom specijalnom zadatku ili mu je cilj negdje dalje', kazao je dobro obaviješteni izvor za Alo, a prenosi Telegram.rs.

Pročitajte i ovo Napad na koncertnu dvoranu u Moskvi Spašavali goli život Svjedoci o paklu koji su prošli u dvorani u Moskvi: "Svi su vrištali, svi su trčali. Bilo je strašno, poput noćne more" Islamska država objavila fotografiju napadača koji su navodno odgovorni za napad u Rusiji Užas u Rusiji Islamska država objavila fotografiju napadača: Ovo su muškarci odgovorni za pokolj u Moskvi

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene