450386
450386
450386
450386
450386

NE ZNA SE JE LI NAORUŽAN - Otkrili da se u Beogradu skriva poznati terorist Islamske države

  • , 16.09.2016., 10:15
  • Autor:
  • komentara

Srpska policija intenzivno traga za Abdulom Baset al-Saroutom iz Sirije, istaknutom pripadniku Islamske države za kojeg se vjeruje da je ilegalnim kanalima ušao u Srbiju te da se skriva na području Beograda.

 
 
 
 
Abdul Baset al-Sarout (Screenshot You Tube)
Abdul Baset al-Sarout (Screenshot You Tube)

Abdul Baaset al-Sarout popularan je u svojoj zemlji, a svojedobno je bio golman u sirijskoj nogometnoj reprezentaciji. Bio je vođa sirijskih pobunjenika u Homsu, no sa svojom skupinom Shuhada al-Bayada priključio se Islamskoj državi nakon što je optužio opoziciju da je izdala sirijsku revoluciju.

'Nitko još ne zna kako je ušao u našu zemlju i došao do Beograda. Prema podacima kojima raspolažemo, radi se o važnom članu terorističke organizacije Islamska država. Ne zna se ni je li naoružan, je li u našoj zemlji po nekom specijalnom zadatku ili mu je cilj negdje dalje', kazao je dobro obaviješteni izvor za Alo, a prenosi Telegram.rs.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se