Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubijen i pljačkaš

Tragedija na setu reality showa: U razmjeni vatre ubijen tehničar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka policija iz grada Omaha slučajno je ubila tahničara za zvuk dugovječne reality TV emisije 'Cops' (Policajci), tijekom snimanja oružane pljačke.

Policija je u pucnjavi koja je izbila na mjesto pljačke pogodila i pljačkaša, Corteza Washingotna (32), koji je umro od posljedica ranjavanja kasnije u bolnici. Washington je, prema izvještaju policije bio naoružan airsoft replikom pravog pištolja, koji u svemu, osim korištenju streljiva, izgleda kao original čija je kopija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno"

Ubijeni tehničar Bryce Dion (38) nosio je pancirku no metak ga je pogodio ispod pazuha, gdje nije bio zaštičen. Dion je zajedno s kamermanom snimao policijsku akciju i odaziv na dojavu o pljački u jednom restoranu u Omahi.

Washington, kojeg je policija u pucnjavi teško ranila, uspio je istrčati na parkiralište iz restorana, prije nego li se srušio na tlo. Istražitelji su tek kasnije shvatili da je na policiju pucao iz airsoft replike, koja ispaljuje plastične kuglice promjera 6 milimetara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene