Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško zlostavljanje

Otac-čudovište: Djecu je prisiljavao na seks sa psom i snimao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim Senae, u zlostavljanjima djece su sudjelovale i njegova supruga Deborah te bivša supruga Terri, koja je ujedno i majka njegova tri sina i kćeri.

Policija u Las Vegasu istražuje jedan od najgorih slučajeva nasilja nad djecom.

Christopher Sena, 47-godišnjak iz grada kocke, predstavljao se kao obiteljski čovjek; dobar suprug i otac. No, u stvari je izopačeno čudovište, koje je svoju djecu prisiljavao na seksualne odnose sa psom. Policija ga je optužila da je tijekom 12 godina zlostavljao najmanje osmero djece, a svoja je zlostavljanja snimao, piše The Daily Beast.

Osim njega, u zlostavljanjima su sudjelovale i Senina supruga Deborah te bivša supruga Terrie, koja je ujedno i majka njegova tri sina i kćeri. One se također nalaze na snimkama.
Slučaj je otkriven u rujnu, kada su se supruga, još jedan muškarac te dijete povjerili obiteljskom odvjetniku a onda je on alarmirao policiju.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto" Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Djecu ubijaju u učionicama, otimaju ih, muče, siluju i prodaju kao robove

Nakon toga, svi su uhićeni. Da stvar bude gora, Terrie Sena je učiteljica u školi.

Otac-čudovište optužen je za incest i sodomiju. Mogao bi dobiti kaznu doživotnog zatvora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene