Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Izvanredno otkriće'

Policija razbila mafijaški TAJNI KOD!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija tvrdi da je dešifrirala tajni inicijacijski postupak mafijaške obitelji San Luca, jednog od najkrvavijih klanova 'Ndraghete.

Policija je nedavno tijekom velike operacije protiv mafije u Rimu, koja je dovela do nekoliko uhićenja, otkrila i tajanstvenu bilježnicu šifrirana sadržaja.

Pročitajte i ovo Takeshi Ebisawa Pripremali se godinama Japanski mafijaški bos pao u velikoj akciji, njegova smrtonosna pošiljka mogla je promijeniti svijet: "Jezivo je zamisliti posljedice..." Ilustracija 'Ndrangheta, Cosa Nostra, Camorra... Više od tisuću pripadnika talijanske mafije trenutno živi i djeluje u Njemačkoj

Kada su stručnjaci razbili kod, ukazao im se "arahaični proceduralni mehanizam inicijacijskog obreda 'Ndranghete", priopćila je policija u utorak, kazavši da se radi o "izvanrednom otkriću".

Mafijaši u panici: Uhićenja zbog droge, oružja i ucjene poduzetnika

Kalabreška mafija 'Ndragheta jedna je od najmoćnijih i najtajnijih skupina organiziranog kriminala na svijetu. Godine 2012. šef policije Antonio Manganelli opisao je kalabreške mafijaše kao najjače svjetske trgovce drogom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene