Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suspendirani policajci

Policija pronašla 7,2 milijuna dolara u zračnoj luci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim porijekla novca zaplijenjenog u Panami, pokušava se ustanoviti kako su kovčezi "prošli" nekoliko policijskih i carinskih kontroli prije ulaska na let.

Ukupno 7,2 milijuna američkih dolara pronašla je i zaplijenila policija u zračnoj luci u Panami. Suma u novčanicama od 100 dolara bila je raspoređena u osam kofera a oni su, javlja CNN, uočeni na skrovitim mjestima u zrakoplovu koji je letio iz Hondurasa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićen je Zaštitari na aerodromu ostali u šoku kada su ugledali rendgenske snimke kovčega: Toliko novca nisu vidjeli u svojem životu Slika nije dostupna U kapsulama Policija u šoku: Uhićena s 31.000 dolara u ŽELUCU!

Istražitelji smatraju kako je najvjerojatnije riječ novcu koji pripada narkokartelima. Osim porijekla zaplijenjenog novca, pokušava se ustanoviti kako su kovčezi ''prošli'' nekoliko policijskih i carinskih kontroli prije ulaska na let.

VIDEO Kokain vrijedan 6 milijuna eura skriven među bananama u više trgovačkih centara

Suspendirano je nekoliko desetaka policajaca te su uhićene tri osobe u međunarodnoj zračnoj luci Tocumen u Hondurasu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene