Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija pretresla kuće bivših Karadžićevih tjelohranitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici policije Republike Srpske obavili su pretres stambenih objekata na Palama u vlasništvu dvojice bivših tjelohranitelja Radovana Karadžića. Policija traga za informacijama o tome gdje se skriva bivši vođa bosanskih Srba kojeg traži Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju.

Ministarstvo unutarnjih poslova RS potvrdilo je kako su pretražene kuće u kojima žive Nebojša Čavkić i Vlatko Lopatić te kako tijekom operacije nije bilo nikakvih izgreda.

Pročitajte i ovo Oduzeto oružje, streljivo i sastavni dijelovi oružja te preparati za potenciju Naoružan do zuba Pretresli mu kuću i pronašli oružje, streljivo, induktor za rasprskavajuću minu... Policiju zatekla i jedna potpuno drugačija stvar Srebrenica (Foto: AFP) Uspostava posebnog povjerenstva Vlada Republike Srpske poništila izvještaj o genocidu u Srebrenici unatoč protivljenju međunarodne zajednice

Pretpostavlja se da su dvojica tjelohranitelja dio mreže koja i dalje pomaže Karadžićevo skrivanje.

Tijekom akcije policija je od Čavkića i Lopatića oduzela više predmeta koji će kao dokazni materijal biti predani Sudu Bosne i Hercegovine, po čijem je nalogu i obavljen pretres.

Navedeno je kako su oduzeti dijelovi računalne opreme, mobilni telefoni i SIM kartice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene