453791
453791
453791
453791
453791

Policija pet godina čekala ovaj trenutak: Serijski ubojica pogriješio i napokon otkrio lice

  • , 17.10.2016., 17:36
  • Autor:
  • komentara

Ubojice je od 2011. godine do danas usmrtio 32 umirovljenice.

 
 
 
 
Ubojica je do danas usmrtio 32 starice (FOTO: YouTube/Screenshot)
Ubojica je do danas usmrtio 32 starice (FOTO: YouTube/Screenshot)

Tatarastanska policija objavila je zapis koji bi trebao pomoći da nakon pet godina završi potraga za serijskim ubojicom, čovjekom koji je do danas usmrtio 32 umirovljenice uglavnom stare između 80 i 90 godina. 

Je li video izuzet s nekog od mjesta zločina policija nije navela, ali je građanima obećana nagrada u iznosu od 320 tisuća kuna ukoliko pomognu pri uhićenju zločinca.

Muškarac je s krvavim pohodom započeo 2011. godine, ubijao je u više ruskih gradova, a operirao je uvijek po istom principu.

Umirovljenice bi uvjerio da je poslan kako bi provjerio instalacije u njihovim domovima, a jednom kada bi ga pustile u kuće, opljačkao bi ih i ubio. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se