Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bombe na Tajlandu

Policija o detaljima napada na popularno turističko odredište

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Serija bombaških napada u južnom dijelu Tajlanda u kojima je poginulo četvero ljudi, a deseci su ranjeni je "jasno povezana", objavila je u nedjelju tajlandska policija, dodajući da je izdan uhidbeni nalog za muškarcem osumnjičenim za napade.

Napadi u četvrtak i petak bili su prije svega usmjereni na popularna tajlandska ljetovališta, poput Phuketa.

Pročitajte i ovo Predao se mladić koji je napao političara u Dresdenu zaredali se napadi Mladić (17) koji je napao zastupnika predao se policiji: Političaru su polomljene kosti Mjesto napada terorizam u Australiji Tinejdžer izbo muškarca kuhinjskim nožem, ustrijelila ga policija

"Ove je napade izvela skupina na mnogim mjestima simultano, slijedeći upute jednog čovjeka", rekao je šef policije Pongsapat Pongchareon.

Uhidbeni nalog izdan je u vezi s napadom u supermarketu u Nakhon Si Thammaratu.

Tajlandska vojna hunta u subotu je nastavila tragati za počiniteljima niza eksplozija dok turistički radnici strahuju da će to nasilje smanjiti priljev gostiju.

Između četvrtka i petka jedanaest bomba je eksplodiralo u pet pokrajina na jugu Tajlanda, pa tako i u ljetovalištima Hua Hinu i Phuketu. Među ozlijeđenima je deset stranih turista. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene