Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Registriran dva dana nakon krađe

Policija i tužitelj gotovo 10 godina vozili Passat ukraden u Beogradu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beograđanin Budimir Martinović policiji je prijavio krađu i nije ni slutio tko će sve voziti njegov automobil.

Samo tjedan dana nakon što je od tasta dobio automobil plaćen 25.000 maraka, Budimiru Martinoviću je 27. veljače 2002. ukraden Passat (ZA-579-01) ispred zgrade u Novom Beogradu. Policiji je prijavio krađu i nije ni slutio tko će sve voziti njegov automobil, piše Blic. Kada je prije godinu dana crnogorska policija zaustavila u Ulcinju Milorada Đurišića, konstatirala je da je automobil ukraden i oduzela ga zbog potjernice.

'Đurišić me je pozvao i rekao da smo obojica u problemu jer je automobil kupio na licitaciji od Vrhovnog suda Crne Gore za 6.500 eura. Uvidom u dokumentaciju došli smo do nevjerojatnih podataka. Automobil je samo dva dana posile krađe registriran u podgoričkoj policiji i inspektori MUP-a su ga vozili punih šest godina. Nakon toga, prepustili su automobil Vrhovnom sudu pa se u njemu vozio crnogorski državni tužitelj. Onda su odlučili da Passat prodaju i kupio ga je Đurišić. Nakon rutinske kontrole, policija ga je u bukvalnom smislu oduzela 'samoj sebi' , rekao je Budimir Martinović za Blic.

Pročitajte i ovo Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako" Potres u Crnoj Gori Jačine 4,7 stupnja Novi potres zatresao Crnu Goru, osjetio se i u Hrvatskoj i BiH: "Baš je jako zatreslo, trajalo je desetak sekundi"

Svake godine automobil je redovno registriran, kako dok ga je koristila policija tako i kasnije kad je korišten u Vrhovnom sudu. Ostaje nepoznato, kako i tko je automobil ukrao, prevezao ga preko granice, a zatim i predao policiji, koja ga je koristila kao potpuno legalnog, iako je za njim raspisana Interpolova potjernica.

>> Ministra pravosuđa voze u autu ukradenom u Njemačkoj!

Automobil je sada predmet sudskog spora te sad i Milorad Đurišić i Martinović traže povrat novca. Šta će biti sa automobilom, nitko ne zna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene