Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Briznule u plač

Policajci prijetili uhićenjem jer su djevojčice brale cvijeće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom šetnje u parku, tri djevojčice su usput brale žute narcise. No, na iznenađenje roditelja zaustavila ih je policijska patrola, prijeteći majci i njezinom partneru uhićenjem zbog krađe i kriminalnog oštećenja.

Obitelj je šetala Whitecliff parkom u britanskom Pooleu. Tada su 4-godišnja Sienna Marengo, 10-godišnja India i 6-godišnja Olivia odlučile ubrati par narcisa.

Pročitajte i ovo Zapustena djecja igralista u gradu - 25 Sve potrgano i prljavo Zagrebačka igrališta sve opasnija, roditelji uputili vapaj: "Da djeci stavimo kacige i neprobojna zaštitna odijela prije odlaska u park?" Pronađene igle i šprice u parku - 5 nije prvi put FOTO Zagrebački park iz noćne more! Djeca su se igrala, a oni se skrivali među čempresima

Ugledao ih je vijećnik, koji je prolazi i pozvao policiju. 'Vidio sam da su djevojčice ubrale oko 70 do 80 cvjetova. Ponosni smo na naše parkove i ne želimo da ljudi uništavaju javno vlasništvo. No iznenadilo me što je policija poslala posebnu jedinicu', rekao je Peter Adams, vijećnik u mjestu Tory on Poole.

>> VIDEO: Došli pomirisati smrdljivi cvijet

'Rečeno nam je kako je netko potrgao i uokolo razbacao velike količine narcisa', rekao je glasnogovornik policije. Nakon što su policajci zaprijetili 35-godišnjoj Jane Errington i njezinom 49-godišnjem partneru Marcu Marengu, djevojčice su briznule u plač, piše Mirror. Obitelj je puštena samo s upozorenjem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene