Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizaran razlog

Policajac ubio vlastitu sestru jer je nosila - traperice!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pakistanski policajac navodno je upucao vlastitu sestru jer je nosila traperice, priopćili su iz policijske uprave u gradu Lahoreu.

Pozornik Assad Ali razbjesnio se kada je vidio svoju 22-godišnju sestru Najmu u trapericama. On, naime, taj odjevni predmet smatra isključivo muškim. Brat i sestra su se navodno često svađali oko ovoga, a sve je eskaliralo prošli petak kada ju je ubio.

Pročitajte i ovo Ilustracija ne zna se razlog Strava usred dana: Hodao cestom s puškom u jednoj i sestrinom glavom u drugoj ruci Dječak ubio roditelje i teško ranio sestru uhićen je Dječak ubio roditelje i teško ranio sestru pa zvao policiju i izmislio suludu priču

Nekoliko dana ranije, upozorio ju je kako ju ubiti ako ne prestane nositi hlače i traperice. Najam je nakon toga podnijela prijavu u lokalnoj policijskoj stanici, no nikakvi koraci protiv Assada nisu poduzeti.

>> Egzorcist ubio rođakinju 'da iz nje istjera demone'!

Prema neslužbenim informacijama Assad je slijedio Najmu nakon što je izašla iz kuće u 'muškoj odjeći', te ju nedaleko obiteljskog doma upucao nakon čega je pobjegao, a policija ga još uvijek traži, piše Times of India.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene