Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imaju dvoje djece

Policajac na tajnom zadatku oženio 'metu' koju je pratio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski policajac koji je radio u tajnosti oženio je aktivisticu koju je špijunirao i s njom ima dvoje djece.

Aktivistica zelenih to je otkrila britanskoj policiji te dodala kako ju je policajac nagovarao na promjenu imena kako bi prikrili vezu. Ovo je samo jedan od takvih slučajeva u Velikoj Britaniji, na kojima radi policija, nakon što je proteklog tjedna zbog sličnog otkrivanja 'špijuna' Marka Kennedyja došlo do neuspjeha u suđenju ekološkim aktivistima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene Talijanska policija Zloporaba fondova EPPO radi punom parom: U tri EU članice uhićeno 17 osoba, zaplijenjen nakit, satovi, zlato

Policajac Jim Boyling sreo je Angharad Bevan 1999. godine, kada je bio pri kraju petogodišnjeg promatranja grupe 'Povratimo ulice'. 40-godišnjak joj je godinu kasnije otkrio svoj identitet, a 2005. godine su se vjenčali, piše Daily Mail. Njegova supruga Bevan tvrdi kako je njihov odnos izgrađen na lažima te da se osjećala kao prostitutka kada joj je rekao kako su seksualni odnosi s 'metama' potrebni za održavanje krinke.

'Ne očekujete da osoba kojoj vjerujete najviše na svijetu ni ne postoji. Smatram da je šokantno da se toliko novca troši na nadzor javnosti', rekla je 33-godišnja Bevan. Boyling je radio pod imenom Jim Sutton, kada je nadzirao pokret kojeg su vodili anarhisti i antikapitalisti.

>> Napadač u bazi CIA-e u Afganistanu bio je dvostruki agent

Bevan i Boyling su se rastali prije dvije godine. Imaju djecu staru pet i sedam godina. Boyling je danas član Scotland Yardove jedinice za borbu protiv terorizma. Policija provodi temeljitu istragu o radnjama policajaca dok su bili pod krinkom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene