Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preživio je užas

NAZVAO DJEVOJKU DA SE OPROSTI 'Mislio sam da ću umrijeti. Pucali smo dok nije pao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac je kazao kako je bio uvjeren da će on i njegov kolega umrijeti nakon što su pucali u hladnokrvnog teroristu.

Policajac koji je prvi stigao na mjesto terorističkog napada u dvorani Bataclan u Parizu otkrio je kako je u trenucima užasa nazvao svoju djevojku i oprostio se s njom jer je bio uvjeren da će umrijeti.

Opisao je sav užas koji je zatekao na mjestu događaja - tijela koja su u krvi ležala jedna preko drugih u dvorani u kojoj je na koncertu grupe Eagles of death metal ubijeno 90 osoba. Policajac je kazao kako je bio uvjeren da će on i njegov kolega umrijeti nakon što su pucali u hladnokrvnog teroristu koji je s pozornice ispaljivao rafale a koji je kasnije identificiran kao Foued Mohamed-Aggad.

'Bio je vrlo smiren. Nismo ni tren sumnjali što trebamo napraviti. Pucali smo na njega dok nije pao na pod', kazao je policajac dodajući kako je tada došlo do eksplozije jer je napadač aktivirao pojas sa eksplozivom, piše Daily Mail.
 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Preživjele AK-47 SNIMKA STRAVE I UŽASA 'Džihadist je išao prema nama i ciljao, a onda je sve stalo' Slika nije dostupna Ubijeno 130 ljudi, više 350 ozlijeđenih CIJENA STRAHA I KAOSA Otkriveno koliko je Islamska država potrošila na napade u Parizu

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene