Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasti nude nagradu

Pola milijuna dolara onome tko nađe vlasnika potonulog trajekta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Yoo Byung un glava je obitelji koja je vlasnik trajekta u čijem je potonuću prošli mjesec život izgubilo više od 300 ljudi.

Južna Koreja nudi nagradu u iznosu od gotovo pola milijuna dolara za informacije koje bi dovele do hvatanja Yoo Byung una, glave obitelji koja je vlasnik trajketa koji se prevrnuo i potonuo prošli mjesec, pri čemu je poginulo više od 300 ljudi, piše Reuters.

Naime, nakon tjedan dana uzaludne potrage, vlasti su odlučile višestruko povećati početnu nagradu koja je sada maksimalna dopuštena prema kaznenom zakonu.

Južnokorejski parlament otvorit će istragu o brodolomu

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Neslužbeno se govori Obustavlja se potraga za tijelom Danke Ilić u ovom opsegu? Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje

'Ovo je najveći iznos ikada ponuđen od strane vlasti', rekao je dužnosnik tužiteljstva uključen u slučaj.

Vlasnika tvrtke traže zbog pronevjere, nemara i utaje poreza koji se povezuju s holdingom u vlasništvu jegovih sinova. Nagrada je ponuđena i za hvatanje jednog od njih, a vjeruje se da je drugi u SAD-u. Trojac se ranije oglušio na pozive da dođu na saslušanje.

Ronilac poginuo u pretraživanju južnokorejskog trajekta

Kći osumnjičenog, koja je također upravljala dijelom kompanija, uhićena je u Francuskoj.

Ronioci još uvijek tragaju za tijelima 16 ljudi koji se vode kao nestali. Počinju i pripreme za rezanje trupa potpnulog trajekta u blizini krme gdje je, vjeruje se, velik dio nestalih.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene