Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pokopana djevojčica čija je smrt šokirala Izrael

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer je pokopana Rose Pizem, djevojčica čija je smrt šokirala Izrael. Za ubojstvo četverogodišnjakinje optuženi su njezina majka i djed, inače majčin ljubavnik.

Tijelo četverogodišnje Rose Pizem pronađeno je prošlog tjedna. Djed Roni Ron pokušao je ubojstvo prikriti strpavaši ubijenu djevojčicu u kovčeg kojeg je bacio u rijeku. 

Pročitajte i ovo Evakuacija iz Rafaha Kaos u Gazi Izrael pozvao na evakuaciju pa nastavio s napadom: "Više nema mjesta koje je sigurno" Kaarija Prošlogodišnji natjecatelj Finski glazbenik odustao od Eurosonga: "Danas sam sreo izraelsku predstavnicu..."


Izraelska policija u rijeci u Tel Avivu pronašla je torbu s malenom lubanjom, kostima i odjećom.


Roni Ron oženio se vlastitom snahom, a policiji je priznao da je djevojčicu do smrti zatukao te je strpao u torbu i bacio u rijeku Yarkon, no poslije je povukao iskaz tvrdeći da ga je dao pod prisilom. 


Roni je uhićen s Roseinom majkom Marie-Charlotte Renault. Otac djevojčice Benjamin Pizem se s djevojčicom vratio u Francusku, no majka ju je, tvrdeći da je otac zlostavlja, dovela u Izrael, gdje je u međuvremenu bivšem svekru rodila još dvije kćeri.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene