Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Južna Karolina

Pokolj u obitelji: Troje mrtvih i šestero ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo nekoliko dana nakon što je podivljali psihijatar u vojnoj bazi Fort Hood ubio 13 osoba, SAD potresa nova tragedija. Najmanje tri osobe su poginule, među kojima i 20-mjesečna beba, a šestero ih je ozlijeđeno u pucnjavi koja se odigrala jučer navečer u gradu Walterboro u Južnoj Karolini.

Do pucnjave je, prema pisanju američkih medija, došlo jučer navečer oko 22 sata u obiteljskom domu u gradiću Walterborou, 60-ak kilometara zapadno od Charlestona. Vlasti su potvrdile da su život izgubili 45-godišnji Charles Kittrell, 21-godišnji Christopher Powell, te 20-mjesečna djevojčica Shaniyah Burden. Žrtve su navodno sve u srodstvu, a osim njih ozlijeđeno je još šest članova obitelji.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Ilustracija Došlo do pucnjave Velika tragedija: Trogodišnje dijete i dvoje mladih ubijeno tijekom svađe oko prodaje psa

>> Pokolj u vojnoj bazi: Umrla i 13. žrtva podivljalog psihijatra

Na njih je, dok su se nalazili u obiteljskoj kući, iz automobila marke BMW pucao nepoznati muškarac. Za sada još nitko nije uhićen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene