Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokolj na otoku Jersey

Nožem nasmrt izbo troje odraslih i troje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest osoba, među kojima muškarac, dvije žene i troje djece, izbodeni su nasmrt nožem u jednom stanu u Saint Helieru, glavnom gradu kanalskog otoka Jersey, priopćila je policija.

Policija, koja je tijekom poslijepodneva primila poziv za pomoć nakon informacija o višestrukom napadu nožem, uhitila je 30-godišnjeg muškarca. Izviješteno je kao se on nalazi pod policisjkim nadzorom u bolnici gdje je operiran, no nisu navedene njegove ozljede kao ni kako ih je zadobio. Navodno je nakon pokolja pokupao počiniti samoubojstvo.

Pet osoba pronađeno je mrtvo na mjestu nesreće, a šesta žrtva je podlegla ozljedama u bolnici. Ubijeni su dvojica muškaraca, dvije žene i dvoje djece, dodaje policija. Svi su bili stanovnici otoka, a najvjerojatnije se radi o istoj obitelji iz Poljske, piše The Telegraph.

Policija je u Saint Helieru osnovala krizni stožer i saslušala više svjedoka. 'Ova složena istraga je na početku i pokušavamo utvrditi što se točno dogodilo', rekao je načelnik kriminalističke policije Stewart Gull.

Očevidac Andre Thorpe rekao je da je čuo kako su sve žrtve članovi iste obitelji. (A.E.)

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Navijači - 2 grčki mediji DNK ubijenog navijača pronađen na nožu jednog od uhićenih Grka: Hoće li BBB-ovce pustiti iz zatvora?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene