Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove optužbe

El Chapo je imao odnose s djevojčicama, nazivao ih svojim "vitaminima"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjedok pokajnik, koji je neko vrijeme živio s Guzmanom, rekao je i da je El Chapov suradnik poznat i kao "Commadre Maria", optuženom često slao fotografije djevojčica koje bi on potom "naručivao" za oko 5000 dolara.

Svjedoci na suđenju Joaquinu "El Chapu" Guzmanu istražiteljima su otkrili kako je kralj droge često upražnjavao seksualne odnose s djevojčicama starima tek 13 godina te ih je nazivao "vitaminima koji mu život znače", prenose mediji informacije koje su procurile iz zapečaćenih izjava koje su pokajnici davali američkim vlastima. 

Pročitajte i ovo Milorad Dodik obrana želi Schmidtovo svjedočenje Nastavljeno suđenje Dodiku, a on poručio: "Ovo je namješteni politički proces" Noa Milivojev Traje suđenje Cure detalji optužnice: Monstruozni ubojica tiktokerice njezinoj majci slao poruke nakon što joj je udavio kćer i izrezao je na komade

Jedan od svjedoka pokajnika rekao je istražiteljima da je 2007. godine pomagao Guzmanu nabaviti djevojčice stavljajući im u pića "praškastu tvar" prije nego bi Guzman seksao s njima.

Eduardo Balazero, jedan od Guzmanovih odvjetnika, izjavio je kako njegov klijent negira sve te navode te da za njih nema apsolutno nikakvih dokaza.

"Takve su lažne tvrdnje štetne za mojeg klijenta i nepouzdane da bi se uopće mogle koristiti na sudu. Žalosno je i da je taj materijal javno objavljen netom prije nego je prota započela s raspravom", poručio je Balarezo u priopćenju.

Dokumentirana izjava s navedenim optužbama bila je zapečećena jer su tužitelji smatrali da su "nevažne" u suđenju za krijumčarenje droge, CNN

Svjedok pokajnik, koji je neko vrijeme živio s Guzmanom, rekao je i da je El Chapov suradnik poznat i kao "Commadre Maria", optuženom često slao fotografije djevojčica koje bi on potom "naručivao". Za oko 5000 dolara djevojčicu po njegovom izboru bi mu doveli na jedan od njegovih rančeva u državi Sinaloa.

Optužnica protiv 61-godišnjeg Guzmana, kojemu se od studenog sudi u New Yorku, sadrži deset točaka među kojima su udruživanje u kriminalnu organizaciju, međunarodno krijumčarenje kokaina, heroina, marihuane i drugih droga kao i krijumčarenje oružja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene