Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije uspio preuzeti nagradu

Pojeo 43 palačinke na natjecanju i umro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je pojeo 43 palačinke i pobijedio u natjecanju, Boris Isajev umro je dok se penjao na pozornicu kako bi preuzeo nagradu u Černjakovsku, prenijeli su ruski mediji.

U sklopu Tjedna maslaca u Černjokovskom, tijekom kojeg Rusi peku palačinke i priređuju javna natjecanja u njihovom jedenju, dogodila se tragedija kada je umro pobjednik koji je pojeo najviše, odnosno 43 palačinke. Pokazao se kao najbolji natjecatelj kada je sa stola pojeo sve palačinke koje je žiri stavio pred natjecatelje, piše blesk.cz.

Pročitajte i ovo Obrad Kosovac Odlazak U 83. godini umro Obrad Kosovac - legendarni televizijski novinar i urednik Danka Derifaj, reporterka Provjerenog - 3 Udruga PaRiter Reporterka Provjerenog Danka Derifaj novinarka godine: Obrađivala teme o kojima drugi ne progovaraju

Okupljeni su ispričali kako se Boris počeo penjati na pozornicu, pao je na koljena i počeo se gušiti, na usta mu je navirala pjena. Pokušali su mu pomoći, ali nisu uspjeli. Ubrzo je stigla hitna pomoć koja ga je pokušala oživjeti reanimacijom, ali bez uspjeha. Istražni sudac naredio je obdukciju, a okupljeni nastavili sa slavljem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene