Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbolio se gledajući slike

Sudac se razbolio gledajući fotografije zločina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suđenje dvojici mladića optuženih za ubojstvo 16-godišnje Karine Bardučian, čije su tijelo potom skuhali i poslužili s krumpirima svojoj cimerici, moralo je biti odgođeno jer se sudac razbolio gledajući fotografije nakon njezine smrti, koje su bile dokazni materijal tužiteljstva.

Maksim Golovatčik i njegov prijatelj Jurij Možnov, obojica u dobi od 20 godina, optuženi su da su utopili nesretnu Karinu u kadi, nakon čega su je raskomadali i dijelove tijela skuhali i poslužili s krumpirom cimerici Ekatarini Zinovjevoj. Prema Ekatarininim riječima, Karina je prije svoje smrti u siječnju 2009. godine bila kod njih na 'gotičarskoj' zabavi. Karina je bila zaljubljena u Maksimu. 'Maksim i Karina u jednom su trenutku otišli u kupaonicu, a ja sam otišla spavati. Prije nego sam zaspala čula sam zvukove koji su me podsjećali na pljuskanje vode i još neku buku, ali nisam se zabrinula. Nešto kasnije sam se probudila i ipak odlučila provjeriti o čemu se radi. Krenula sam prema kupaonici, ali zaustavio me Jurij i rekao mi da se vratim u krevet', ispričala je Ekatarina pred sudom.

Pročitajte i ovo Ilustracija, pleme s Papue (Foto: AFP) dočekali ga raširenih ruku Dječak kojeg je pleme kanibala htjelo pojesti vratio se kako bi ih preobratio Slika nije dostupna Njam, njam U Hrvatskoj jedemo turiste: Zafrkanti ismijali ženu koja se boji Lijepe naše

Bili su 'pijani i gladni'

Prema njezinim riječima, Maksim i Jurij su se i ranije šalili da bi mogli ubiti Karinu, ali ona to nije shvaćala ozbiljno. 'Ni na sekundu nisam pomislila da nije riječ o šalama'. No, sljedeći dan, nakon što se vratila s posla, Maksim i Jurij dočekali su je s ručkom koji se sastojao od mesa i krumpira. Ekatarina je pojela obrok ne znajući da jede Karinino meso. I optuženi su konzumirali Karinino tijelo. 'Raskomadali su ga, dio su pojeli, a ostatak bacili u smeće', rekao je tužitelj Andrej Lavrenko. Osumnjičeni monstrumi ubrzo po uhićenju su priznali zločin, 'objasnivši' da su bili pijani i gladni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene