Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojavila se u Tokiu

USPJELA POBJEĆI Student dvije godine držao zatočenu tinejdžericu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanska 15-godišnja djevojčica iznenada se pojavila u nedjelju u Tokiju dvije godine nakon što ju je oteo i držao zatvorenu student, danas 23-godišnjak, po policiji i medijima.

Otmičar je također pronađen u ponedjeljak ujutro na stotinjak kilometara od svojeg doma nakon što se pokušao ubiti, po svjedoku kojeg je intervjuirala postaja NHK.

Pročitajte i ovo Ulična mačka Traje potraga "Nemojte je dirati i približavati joj se!" Golema drama zbog mačke u Japanu: Policija je traži, poslano upozorenje građanima Potres u Japanu 2011. godine Na današnji dan ''To su stvari koje želim zaboraviti, ali ne mogu'': Godišnjica jednog od najsnažnijih potresa u povijesti

U ožujku 2014. nestala je učenica iz Saitame, tokijskog predgrađa. Malo poslije, njezini su roditelji primili dva pisma u kojima im kaže da odlazi od kuće na neko vrijeme i moli ih da je ne traže.

Malo je informacija poznato o tome kako je, sada 15-godišnjakinja, živjela te dvije godine.

Pojavila se u nedjelju telefonirajući majci i policiji s javnog telefona na željezničkoj stanici nakon što je uspjela izaći iz stana gdje je držana silom, za vrijeme otmičareva odsustva, po policiji.

Zaljubljenik u informatiku i zrakoplovstvo, s novostečenom diplomom Sveučilišta u Chibi, tokijskom predgrađu, ovog je puta zaboravio zaključati vrata, rekla je djevojčica koju citira televizija. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene