Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u avionu!

Pogodio ga infarkt, a stjuardesa mu donijela sendvič i još ga naplatila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osoblje Ryanaira putniku koji je proživljavao srčani arest ponudilo je - sendvič i piće, a poslije mu sve naplatili.

Nesretni 63-godišnji Per-Erik Jonsson putovao je iz Engleske u Švedsku kad mu je u jednom trenutku pozlilo. Čak je došlo i do srčanog zastoja. U trenutku napada srećom je s njim bila pokćerka koja je po struci medicinska sestra pa mu je pomogla.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neočekivano otkriće Odvratan pronalazak prisilio pilota da se vrati u zračnu luku: "Žena je rekla da joj je nešto palo na glavu. Okrenuo sam se..." Ilustracija Sve mlađi pacijenti Tihi ubojica bez simptoma u Hrvatskoj uzrokuje 40 posto smrti: "Vjerovao sam da sam zdrav čovjek"

Iako je cijelo osoblje moralo proći tečaj pružanja Hitne pomoći, sustav je sasvim zakazao. Muškarcu su kazali da mu je vjerojatno pao tlak, donijeli su mu sendvič i gazirano piće te se opet vratili i sve lijepo naplatili. Nemajući drugog izbora kad je došlo do najgoreg pokćerka je udarila Jonssona u prsa te je ponovno počeo disati.

Kad su napokon sletjeli nije ih dočekalo vozilo Hitne pomoći već su u bolnicu morali u vlastitom aranžmanu. Iz Ryanaira pak poručuju da su pokćerki nudili slijetanje u najbližu luku i prijevoz u bolnicu no da je ona sve odbila. Obitelj planira privatnu tužbu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene