Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Strauss-Kahn nije jedini

Pogledajte to je sve koristio svoju političku moć za seks!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef Međunarodnog monetarnog fonda nije jedini visoki dužnosnik koji je koristio svoju političku moć radi zadovoljavanja seksualnih potreba.

Bivši američki predsjednik Bill Clinton najpoznatiji je po iskorištavanju političke moći. U Bijeloj kući zavodio je 22-godišnju pripravnicu Monicu Lewinski. Senat je 1998-me pokrenuo istragu, no Clinton je predsjednički mandat ipak odradio do kraja.

Pročitajte i ovo Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić VUČIĆEVO OBRAĆANJE "Orban mi je dopustio da to kažem": Clinton je tražio da Mađarska napadne Srbiju? Kenneth Starr Odlazak Umro Kenneth Starr, istražitelj koji je Billa Clintona došao glave

Clintonov izraelski kolega Moše Katsav, prije dva mjeseca je osuđen na sedam godina zatvora. Proglašen je krivim za silovanje dviju kolegica dok je bio ministar turizma, te za seksualno uznemiravanje još dviju dok je bio predsjednik. Njujorški guverner Eliot Spitzer 2008. je podnio ostavku kada se razotkrilo da je žestoki borac protiv korupcije i kriminala redoviti klijent dobro poznate prostitutke.

Godinu prije ostavku je podnio i senator iz Idahoa Larry Craig. Republikanac koji se protivio homoseksualcima, uhićen je u zračnoj luci u Mineapolisu, nakon što je u toaletu policajcu u civilu nudio seksualne usluge. I najpoznatiji po aferama, talijanski premijer Silvio Berlusconi. Njegove seks skandale nemoguće je prebrojati, no unatoč tome, Berlusconi nosi titulu političara s najdužim stažem na čelu vlade.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene