Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrila tisuće zločinaca

Pogledajte: Je li zaslužila titulu najbolje policijske crtačice na svijetu?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lois Gibson proglašena je najboljom policijskom crtačicom prema Guinessovoj knjizi rekorda. Njeni crteži su kroz 30 godina policijskim službenicima pomogli u hvatanju više od 1.100 zločinaca.

Lois Gibson je diplomirala slikarstvo na sveučilištu u Teksasu te na FBI-evoj akademiji za forenzičku umjetnost.' Svi svjedoci kažu da se ne mogu prisjetiti dovoljno detalja za skicu. Ovaj posao se radi o tome da ih navedem da se prisjete zadnje stvari o kojoj žele razmišljati. Sjedim u prostoriji s osobama koje su upravo proživjele najgore trenutke u svom životu', kaže Gibson.

Pročitajte i ovo Crtež njemačke policije (Foto: Twitter) Mnogima nije smiješno Ovaj crtež koji je objavila policija izazvao je brojne reakcije u Njemačkoj Crtež šokirao školu, odmah pozvali policiju (Foto: Gulf County Sheriff‏/Twitter) - 3 Uhićen učenikov očuh Panika u školi nakon što je učenik donio zadaću: Nastavnici odmah pozvali policiju

>> Pogledajte stroj kojim nastaju 3D crteži

Lois Gibson je i sama bila žrtva nasilnog zločina te je kao takva najbolja potpora strancima koji su doživjeli nekakvu traumu u svom životu što joj omogućuje da što bolje napravi svoj posao koji u konačnici pomaže organima vlasti u hvatanju zločinaca i održavanju reda.

Prije nego je počela raditi za policiju crtala je skečeve turista u San Antoniu. Izgleda da se posvećenost detaljima lica ipak isplatila za ovu talentiranu umjetnicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene