Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potres 7,0 po Richteru

Pogledajte kako se opet tresao Japan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podrhtavanje tla za vrijeme jakog potresa od 7,0 po Richteru koji je pogodio sjeveroistočni Japan snimilla je grupa volontera.

Volonteri koji u gradu Ishinomakiju u prefekturi Fukushima rade na uklanjanju štete koji je prouzročio razoran potres i tsunami koji je pogodio Japan 11. ožujka nakon upozorenja na opasnost od tsunamija sklonili su se na 4. kat obližnje zgrade, slušali radio i snimili podrhtavanje. 

Pročitajte i ovo Šteta nakon potresa u Japanu - 1 Golema šteta VIDEO Nakon potresa, tsunami pogodio Japan: Pogledajte zastrašujuće snimke Krhotine na zemljištu svetišta Onohiyoshi u gradu Kanazawa, prefektura Ishikawa iz minute u minutu FOTO/VIDEO Četiri osobe poginule u razornom potresu u Japanu: U vlakovima zaglavljeno 1400 ljudi, podrhtavanja će trajati mjesecima

Potres je bio magnitude 7,0 prema Richteru i dogodio se na dubini od 10 kilometara od sjeveroistočne obale. Japanska meteorološka agencija upozorila je na mogući tsunami od pola metra, a mediji javljaju da je duž sjeveroistočne obale zabilježen tsunami od 10 centimetara.

Zbog novog potresa radnici u nuklearki su evakuirani, a iz tvrtke Tokyo Electric Power, koja upravlja Fukushimom, kažu da nema znakova novih oštećenja na nuklearki u kojoj radnici pokušavaju izgraditi sustav hlađenja za stabiliziranje reaktora.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene