Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Upao' u kadar

Pogledajte kako je polugoli muškarac nasmijao Hillary Clinton

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka državna tajnica Hillary Clinton fotografirala se s čelnikom Hong Konga, Donaldom Tsangom. I sve je bilo dobro dok pored njih nije protrčao polugoli muškarac.

Među mnoštvom svjetskih državnih čelnika, biznismena i intelektualaca s kojima je imala priliku razgovarati, državna tajnica Hillary Clinton zasigurno će pamtiti nedavni s čelnikom Hong Konga, Donaldom Tsangom.

Pročitajte i ovo Navijači slave gol Hrvatske - 3 HRVATSKA JE U ČETVRTFINALU VIDEO Pogledajte spektakularnu atmosferu diljem Hrvatske nakon velike pobjede: "Brazil ćemo glatko proći" Donald Trump i Hillary Clinton politički manifest Sud odbacio Trumpovu tužbu protiv Hillary Clinton, pogledajte za što ju je tužio

Ugodno druženje i fotografiranje za kraj na Hawaima, u jednom je trenutku još zanimljivijim učinio jedan performer. Polugol i s plamenom bakljom u ruci protrčao je pored dvoje uglednika. Kada je shvatila što se upravo dogodilo Hillary Clinton nije mogla suspregnuti smijeh. Biti će to definitivno jedna od njezinih fotografija za pamćenje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene