Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na krovu automobila

Pogledajte kako je ova žena očitala lekciju Ahmadinedžadu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatskoj s predsjednikom možete na kavu, no u Iranu s predsjednikom možete razgovarati i na krovu automobila.

Situacija u Iranu je napeta, Građani su nezadovoljni, a svoje nezadovoljstvo neki imaju potrebu reći predsjedniku Mahmoudu Ahmadinedžadu oči u oči. Jedna Iranka, tijekom Ahmadinedžadove turneje u južnom gradu Bandar-Abbasu, skočila je na njegov automobil i banula mu pred oči.

Pročitajte i ovo Iranski dronovi Ususret novim sankcijama Iran predstavio nove dronove-kamikaze: Slične onima koje Rusi koriste u Ukrajini Ispaljene rakete Napad VIDEO Pet raketa ispaljeno je iz Iraka prema bazi američke vojske u Siriji

Unatoč brojnom osiguranju, koje ju je pokušalo odvratiti od predsjednika, vukući je za noge, Ahmadinedžad im je dao do znanja da puste neka kaže želi. Prijevoda onoga što mu je rekla nažalost nema, no očito mu je održala svojevrsnu lekciju, a Ahmadinedžad je između ostalog i kimnuo glavom u znak odobravanja i pokazao joj da se pridruži njegovoj sviti u pozadini vozila, prenosi Daily Mail.

Prethodno je na njega vikao i jedan starac iz okupljene mase, no njega je osiguranje izguralo na stranu, a nakon toga ga je preuzeo policajac. Pogledajte snimku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene