Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna snimka

Pogledajte kako je kit umalo potopio čamac!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ribička tura gotovo je kobno završila, kad je divovski kit iskočio iz mora, tik pokraj ribarskog čamca i zamalo ga prevrnuo. Pogledajte snimku.

Radilo se, naime, o turističkoj turi, koja je na obali Britanske Kolumbije u Kanadi isplovila na pecanje te usputno promatranje kitova.

Pročitajte i ovo Riba Oglasilo se i Ministarstvo Odluka iz Bruxellesa zabrinula mnoge ribare: Smanjena je godišnja dopuštena kvota izlova jedne vrste ribe Slika nije dostupna Video: Kit ubio svog spasioca

>> VIDEO Pogledajte kako je kit ubojica umalo utopio trenera!

Vodič je doveo čamac u neposrednu blizinu nekoliko kitova, kako bi ih turisti mogli bolje vidjeti. U tom je trenu jedan od kitova iskočio iz mora, u zraku se okrenuo oko osi i na trbuh pljusnuo na površinu i vratio se u more. Sve se to odvijalo svega nekoliko metara od čamca, pa je more zapljusnulo turiste i skoro im prevrnula čamac.

Jedan od turista sve je to zabilježio mobitelom, a budući da nije profesionalni fotograf, svoju je snimku prijavio za natječaj u časopisu National Geographic, budući da se radi o vrlo rijetkoj snimci kita u skoku i okretu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene