Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar u Londonu

Poginulo troje djece i troje odraslih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Troje djece i tri odrasle osobe smrtno su stradale u požaru stambenog tornja na jugu Londona, objavile su vatrogasne službe u petak navečer.

'Šestero je mrtvih, troje odraslih i troje djece', izjavio je glasnogovornik vatrogasaca u Londonu. Dodao je da je spašeno 30 osoba koje su bile 'u neposrednoj opasnosti', blokirane u toj stambenoj zgradi u Camberwellu, četvrti na jugu Londona.

Pročitajte i ovo Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu"

>> U požaru u Londonu poginulo dvoje djece

Požar je pod nadzorom te nema naznaka da je unutar zgrade blokirano još osoba. Podatke o žrtvama potvrdila je policija i hitna služba. Po podacima policije, među mrtvima je trotjedna beba, dvoje djece od otprilike šest i sedam godina, žena od 30-ak godina i još dvoje odraslih. Na liječenje je primljeno 12 ozlijeđenih. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene