Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Podvodio svoju djevojku susjedu pa novac trošio na pivo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kai S. i njegova djevojka Sandra F. upoznali su se prije deset godina, i zajedno živjeli u malenom stanu u Njemačkoj. Imali su i troje djece, ali umjesto da nađe ozbiljan posao, Kaijev radni dan sastojao se od alkoholiziranja i zlostavljanja djevojke i djece.

- Trebala bi biti sretna što je još živa. On ju je brutalno tukao cijelo vrijeme, toliko je vrištala da sam nekoliko puta zvao policiju, rekao je jedan susjed.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Zadru Strašna nesreća! Djevojka (22) motorom udarila u Kopnena vrata, na mjestu je preminula Slika nije dostupna Za 8 kuna mjesečno Austrija: 40 godina provela u ropstvu

I baš tom susjedu Sandra je bila seksualna ropkinja. Žena je na sudu rekla da je tri tjedna, prvo spavala s Friedbertom B., a zatim sa svojim dečkom.

- Kada sam ga prvi put pokušala odbiti, Kai me udario. Razodjenula sam se jer sam se bojala. Nakon toga nisam se više borila, rekla je Sandra F.

Susjed je Kaiju plaćao između 10 i 20 eura po danu. Kai je novcem kupovao pivo, a kada ju je pokušao zadaviti pozvala je policiju, ostavila ga i odvela djecu.

Sud je 39-godišnjeg Kaija osudio na tri godine zatvora i liječenje od alkoholizma. Susjed je osuđen na dvije godine uvjetno i 32- godišnjoj Sandri mora platiti 2000 eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene