Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Podobnik: Od subote građanski neposluh i zatvaranje prijelaza!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne riješi li se do subote slučaj Joška Jorasa u skladu s odlukom suda u Piranu o uklanjanju žardinjera, "Zavod 25. lipnja 1991. godine" počinje s akcijama građanskog neposluha, izjavio je u ponedjeljak za Slovenski radio predsjednik te populističke udruge Marjan Podobnik.

"Prvo što će biti odraz tog neposluha je zatvaranje Plovanije za promet u subotu", izjavio je Podobnik, ponavljajući svoju teoriju kako je riječ o "ilegalnom graničnom prijelazu", odnosno o "privremenom kontrolnom punktu", što već godinama tvrdi i kontroverzni "borac za slovensku južnu granicu" Joško Joras kojega je spomenuta udruga zadnjih mjeseci stavila pod svoje okrilje.

Pročitajte i ovo Ministar obilazi granicu Najavio ulaganja Davor Božinović o stanju na granici: "Da policija nije dobro opremljena, teško bismo mogli govoriti o učinkovitosti" Davor Božinović Manji broj ilegalnih prijelaza Božinović najavio kupnju skupocjenih helikoptera: "Smanjit ćemo pritisak na Hrvatsku granicu i EU"

Podobnikova udruga pozvala je već jučer svoje članove da se u što većem broju odazovu mitingu u potporu Jorasu na aerodromu Portorož u subotu u "pet do dvanaest", odnosno 11.55 minuta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene