Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalni pokušaj ubojstva

Podivljali otac čekićem djeci smrskao glave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok su tri sestrice mirno spavale u svojim krevetićima, prišao im je njihov sumanuti otac te im zdrobio glave čekićem.

Čak i iskusni policajci nisu mogli zadržati suze kada su došli na poprište ovo brutalnog i gnjusnog zločina. U subotu oko 22.30 nezaposleni B. Werner napao je svoju djecu dok su spavala. Čekićem je izudarao 7-godišnju Katharinu, 5-godišnju Annu-Lenu i 3-godišnjeg Jonasa. Zatim je hladnokrvno napustio stan, ostavivši ih u agoniji s teškim ozljedama na glavama. Iduće jutro sam se prijavio policiji te izjavio: 'Ubio sam svoju djecu.' Došavši na odredište policija je zatekla užasnu scenu. Krvi je bilo posvuda, no sreća u nesreći bila je ta da su djeca još uvijek bila živa. Helikopterom su prevezena u bolnicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Gabela Polje Smetala mu buka pa je čekićem napao dvojicu mladića: 19-godišnjaka je izudarao po glavi, teško je ozlijeđen Ilustracija Stravičan zločin Sedmorica silovala 13-godišnjakinju, njezinog dečka prisilili da sve gleda: "Preklinjem vas, nemojte me povrijediti, pustite me"

Socijalne službe nisu reagirale

Majka Astrid napustila je nasilnog muža prije tri godine te je živjela s djecom u 30 km udaljenom susjednom gradiću. Otac inače nikad nije bio zainteresiran za njih, no kada je njegova žena našla novog muškarca počeo je pokazivati interes. Unatoč upozorenjima majke na njegovo nasilno ponašanje, socijalne službe nisu ništa poduzele.

Jučer je majka posjetila svoju ozlijeđenu djecu u bolnici. Mali Jonas izvan je životne opasnosti, no njegove starije sestre pretrpile su ozbiljne ozlijede mozga. Stanje im je još uvijek kritično te nije sigurno hoće li preživjeti. Protiv nasilnog muža sud je podignuo optužnicu za pokušaj ubojstva. 'Kao motiv naveo je nedostatak prespektive te ozlojađenost oko obiteljske situacije', izjavio je glasnogovornik policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene