Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prolaznici heroji

Podigli automobil i izvukli mališana ispod njega!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječaka koji je završio pod kotačima automobila spasilo je mnoštvo prolaznika. Podigli su auto i izvukli mališana na sigurno.

Snimka spašavanja dječaka na jednoj ulici u kanadskom gradu Torontu, pojavila se na YouTubeu. Dvadesetak ljudi prolaznika sudjelovalo je u akciji, a sve je snimio jedan od obližnjih stanara s balkona svojeg stana.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

>> Teretnim vozilom naletio na djevojčicu

Automobil je, prema izjavama svjedoka, prelazio cestu ispred autobusa koji se zaustavio te ga je po izlasku na sredinu ceste udario automobil, koji se kretao iz smijera autobusa. Vozač nije od autobusa primijetio dječaka, a nakon što je naletio na njega i oborio ga, vukao ga je još 15-ak metara, koliko je trebalo automobilu da stane.

'Krvario je iz leđa i bio skupljen. Izgledao je jako loše', rekao je jedan od svjedoka. 'Izbacili su automobil iz brzine i pogurali ga unazad', dodao je drugi svjedok.

Dječak je hitno prebačen u bolnicu s teškim ozljedama, no život mu nije bio ugrožen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene