Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksplozivna naprava

Pod službeno vozilo vlade USK-a postavljena mina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekspolozivnu napravu, postavljenu ispod vozila vlade USK-a koje se nekoliko dana nalazilo na službenom parkingu ispred zgrade vlade u Bihaću uklonio je tim za razminiravanje.

Sumnjivu je napravu primjetio portir te odmah obavijestio policiju, piše Sarajevo-x.com. Pripadnici Kantonalnog MUP-a odmah su izašli na uviđaj, a nakon njih tim za razminiravanje te pripadnici Teritorijalne vatrogasne jednice. Osigurano je šire područje, a evakuirani su službenici Vlade i stanari obližnjih zgrada.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene" Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača

Naprava je uspješno uklonjena, te je utvrđeno da se radi o protupješačkoj mini. U MUP-u Vlade Unsko-sanskog kantona zakazana je konferencija za novinare oko 11.00 sati, kada će biti objavljeno više informacija. 

Pripadnici policije USK-a vrše dalju istragu o vrsti eksplozivne naprave te o načinu i motivima njezinog postavljanja, izvjestio je Dnevni Avaz.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene